Mini-Buffelrun topper tijdens spelsportakel 2018!

11 juni 2018

De afgelopen maanden is na veelvuldig overleg met de sportcommissie van Skipov, Meierijstad Gezond Sportief en de organisatie van de Buffelrun veel tijd en moeite gestoken om spectaculair uit te pakken tijdens het 21e Sportspektakel in Veghel. Helaas gooiden de weergoden roet in het eten.


Maanden van overleg en voorbereiding zouden tot een hoogtepunt moeten komen tijdens vrijdag 8 juni 2018. Daarmee ook een geweldige try-out voor de FamilyColorBuffelrun van 18 augustus 2018. Om 5.30 uur stonden de vrijwilligers naast hun bed om vanaf 06.15 op te gaan bouwen bij het openluchtzwembad in Veghel. Ruim 400 kinderen zouden kennis maken met het fenomeen obstakelrun. Rond 08.00 uur waren we klaar maar toen gingen de hemelsluizen open.


Toch werd gestart met het evenement en na een lekkere warming up kon de eerste groep het parcours op. In een razend tempo vlogen ze over de maar liefst 13 aanwezige obstakels die waren opgebouwd. Nadat ook de 2e groep van kinderen enthousiast deel nam moest de organisatie, gedwongen door de weersomstandigheden, helaas de rest van het evenement annuleren.


Wel leuk was dat besloten werd om alle kinderen nog kennis te laten maken met de Buffelrun. Toen dat dan ook bekend werd gemaakt steeg er een groot gejuich op onder de kinderen. Kort daarna vlogen ruim 250 kinderen meerdere keren achter elkaar over het parcours. Moe maar toch voldaan werd het een mooie afsluiting.


Update Kaartverkoop: Kaarten voor de Buffelrun op zondag zijn er niet meer. Deze is al ruim een 3 maanden volledig uitverkocht. Tickets voor een gave dag met het gezin bij de FamilyColorBuffelrun van zaterdag 18 augustus 2018 zijn nog heel beperkt verkrijgbaar. Er zijn nu nog ca 75 van de ruim 1500 kaartjes beschikbaar. Dat wil zeggen dat het aantal deelnemers van 2017 ruim is verdubbeld! Het belooft ook een spectaculaire dag te worden! Check www.buffelrun.nl voor de laatste tickets.
Ben jij 6 jaar of ouder en wil jij samen met je vriendjes/vriendinnetjes of je ouders de gaafste dag van je leven beleven? Wacht dan niet te lang en wees er snel bij.


Terug naar nieuwsoverzicht
Arrangementen
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Kinderfeestjes
Wandelen & fietsen