CHV Noordkade

Binnen het complex aan de oude Veghelse binnenhaven waarin ooit Europa ’s grootste mengvoederfabriek was gehuisvest, zwijgen nu de machines, maar laat een nieuwe CHV Noordkade van zich horen: Een coöperatieve organisatie van culturele bedrijven en ondernemers, vrijwilligers en startups, die doorgaan met mixen en maken. Niet van granen, maar van cultuur met food, bedrijfsleven met kunst, ouderen met jongeren, commercieel met niet-commercieel.

Altijd wat te doen
CHV Noordkade is het hele jaar door een spannende plaats waar altijd iets te beleven valt. Een ‘speelplaats’ voor iedereen, met heel veel verschillende activiteiten en mogelijkheden op het gebied van kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding. Dat alles in een authentieke industriële huisvesting. Een fascinerende industriële erfgoedomgeving, prachtig gelegen aan het water en nabij het hart van Veghel en in unieke verwevenheid met de organisaties en initiatieven die elkaar versterken.

Voor ieder wat wils
Zo vind je er onder andere meerdere horecabedrijven, een eigentijds theater, een ruim aanbod aan cultuureducatie, expositieruimtes, bioscoop, een erfgoedmuseum en een centrum voor foodbeleving. De bereikbaarheid is uitstekend en bezoekers kunnen gratis parkeren.

Unieke plek
CHV Noordkade is een plaats waar iedereen zich snel thuis voelt. Een plaats van ontmoeten, verblijven, verbinden en (ver)maken. Waar geproefd wordt van nieuwe dingen en waar verhalen worden verteld over vroeger. Het unieke karakter van CHV Noorkade biedt veel perspectief om ook provinciaal, landelijk en zelfs internationaal van betekenis te zijn. Kom het zelf ervaren en beleven!
Waar?
CHV Noordkade
Verlengde Noordkade 12
5462EH Veghel
0413782000

www.chvnoordkade.nl
Activiteiten
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen