Nieuws

Bedenk jij de naam van onze Kuus?

Geplaatst op 18/02/2019 In Kuussegat hebben we ieder jaar een eigen Kuus die meeloopt in de optochten en bij de Kuusverbranding een centrale rol heeft. Ook dit jaar is er de wedstrijd wie de beste naam voor ‘onze Kuus van 2019’ bedenkt.

Lees meer

Nog enkele kaarten voor de Boerenbruiloft

Geplaatst op 18/02/2019 Het Jeugdboerenbruidspaar en ook het ‘grote’ Boerenbruidspaar bereiden zich voor op hun feestje. Op 5 maart worden Lot en Luuk ‘Vrienden voor het leven’ en Jan en Margriet van der Linden worden ‘in de onecht verbonden’. Zo’n gebeurtenis is een feestje dat de moeite waard is om een keer mee te maken!

Lees meer

Verkoop Buffelrun 2019 van start!

Geplaatst op 04/02/2019 raditioneel start de kaartverkoop van de Buffelrun op de eerste maandag na de carnaval. Dit jaar valt carnaval pas in maart, maar de kaartverkoop van de Buffelrun niet.

Lees meer

Buffelrun komt met 1e Tribute festival!

Geplaatst op 29/01/2019 Nog voor de start van de kaartverkoop van de Buffelrun zijn al tickets verkrijgbaar voor het 1e Buffelrun Tribute Festival.

Lees meer

Vogelcursus

Geplaatst op 07/12/2018 Deze korte cursus  georganiseerd door natuurvereniging IVN Veghel, gaat over gewone soorten bij ons in de buurt. Vooral bedoeld voor natuurliefhebbers die nog niet zo bekend zijn met vogels.

Lees meer

Kaartverkoop voor de Boerdonkse Toneelavonden komt eraan.

Geplaatst op 12/11/2018 Op zaterdag 24 november om 10 uur precies start de kaartverkoop voor de Boerdonkse Toneelavonden. Dit gebeurt live bij Peter en Arna Vogels op het bekende verkoopadres  Coxsebaan nr 5 te Boerdonk. Zij die de moeite nemen om de kou te trotseren en dus om 10 uur ’s morgens voor de deur staan hebben voorrang op degene die de kaartjes telefonisch bestellen .

Lees meer

Gezocht ondernemers voor deelname Fight Cancer Night 2019

Geplaatst op 05/11/2018 De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. We zoeken 12-16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2018 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Inmiddels hebben zich maar liefst al 13 kandidaten gemeld. Het evenement is daarom al zowat vol geboekt. Mocht...

Lees meer

Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute

Geplaatst op 10/08/2016 Fietsen door het mooie Veghel en de omliggende kerkdorpen, terwijl u onderweg geniet van kunst en natuur. Het kan met de nieuwe Fietsroute Veghel en omgeving: Kunstroute.

Lees meer

Informatiepunt bibliotheek, UITpunt en Toerisme Veghel

Geplaatst op 08/04/2016 Wilt u informatie over muziek, een route downloaden of zoekt u een logeeradres? Sinds kort is het mogelijk om deze informatie, tijdens de openingstijden van de bibliotheek, zelf op te zoeken via een informatie pc.

Lees meer

Historische stadswandeling Veghel

Geplaatst op 29/03/2016 UITpunt Veghel, Heemkundekring Vehchele en Bibliotheek Veghel hebben in samenwerking een historische stadswandeling ontwikkeld. De historische stadswandeling loopt langs de mooiste plekjes en gebouwen die Veghel rijk is.

Lees meer
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen