Aanmelding Loeiersfestijn 2020 gestart . ‘Loeien in de nieuwe feesttent’

18 oktober 2019

Zaterdag 25 januari vindt Loeiersfestijn 2020 plaats op een nieuwe locatie in een heuse feesttent. Deelnemers kunnen zich tot en met 1 december aanmelden via loeiersfestijn@kuussegatters.nl. De prijswinnaars winnen diverse leuke prijzen.

Nieuwe locatie: een feesttent!
Die feesttent staat niet zomaar ergens: die wordt namelijk aan Fellows & Friends geplaatst. De Loeiersfestijncommissie, die druk bezig is met alle voorbereidingen, is daar blij mee: ‘Dat biedt de garantie dat het ook dit jaar een knalfeestje wordt. We kunnen met zekerheid zeggen dat we ‘mi gemak uit ons dak’ gaan op deze avond!!’

Doe mee, meld je aan en win leuke prijzen
Aan het Loeiersfestijn kun je meedoen in je eentje maar ook met een groep, Maak een tof nummer en zorg zelf voor de begeleiding: dit mag live zijn of instrumentaal. Het moet natuurlijk een eigen geschreven tekst zijn die je ten gehore brengt.


Als je de jury overtuigt met je nieuwe hit, wordt dit de Carnavalskraker 2020 van Veghel. Je wint deze felbegeerde titel, neemt ook daadwerkelijk het winnende nummer op én tijdens de hele carnaval wordt je nummer plat gedraaid in de kroegen van Veghel. Tenslotte kun je als je in de prijzen valt dit jaar bonnen winnen, die je de gehele carnaval Veghel kunt besteden. Dat is toch een leuke bijkomstigheid!

Aanmelden kan tot en met 1 december 2019 via loeiersfestijn@kuussegatters.nl


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen