Boekpresentatie door Miriam Storck & de Schrijfkring

30 augustus 2019

Zaterdag 14 september om 13.30 uur is er in Bibliotheek Veghel een boekpresentatie door Miriam Storck & de Schrijfkring. Miriam Storck begeleidt als vrijwilliger twee schrijfkringen in Bibliotheek Veghel. In de schrijfkringen wordt gewerkt aan het plezier in taal. Samen met de deelnemers heeft Miriam het idee opgepakt om een boek te gaan schrijven. Het resultaat presenteren zij op 14 september in de Bibliotheek.

Ons Boek
Al snel werd gesproken over "Ons Boek". In dit boek schrijft Miriam over de belevenissen van de schrijfkringen. Vrijheid is een rode draad in het boek en er worden persoonlijke verhalen verteld. De opening van de boekpresentatie wordt gedaan door wethouder Menno Roozendaal. Tijdens de boekpresentatie vertellen Miriam en de andere schrijvers over het ontstaan van het boek en er worden een paar fragmenten voorgelezen. Er is muziek en natuurlijk wordt er gesigneerd door Miriam Storck en verschillende schrijvers die meewerkten aan het boek.


De datum 14 september is speciaal gekozen omdat deze in de Week van de Alfabetisering (9 t/m 15 september) valt en omdat dat ook de periode is waarin 75 jaar bevrijding van onze regio wordt gevierd.


Aanmelden
De toegang is gratis. Reserveer via www.bibliotheekmeierijstad.nl een plaats of bel 0413-342705. De boekpresentatie begint om 13.30 uur in de Raadzaal van Bibliotheek Veghel (Markt 1).


"Ons Boek" is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Meierijstad en Stichting Lezen & Schrijven. Het boek is vormgegeven door Eva Storck. Tijdens de boekpresentatie is het boek te koop en vanaf 16 september is het te koop bij Boekhandel Schellen en UITpunt Veghel.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen