Buffelrun op zondag bijna uitverkocht!

12 maart 2019

Maandag 11 februari 2019 is de kaartverkoop gestart van de 5e editie van de Buffelrun. De ticketsale overtrof alle verwachtingen want de tickets voor zondag vlogen als warme broodjes naar buiten!


De recensies van onze deelnemers in augustus 2018 waren super. Deelnemers gaven aan dat ze uitkeken naar de editie 2019 en dat blijkt wel. Ruim 2750 kaartjes waren er beschikbaar voor de Buffelrun op zondag en ruim 2250  voor de gezinsrun op zaterdag. Status op 9 maart 2019: Nog een kleine 50 tickets zijn er maar beschikbaar voor zondag!


Ook de verkoop van de FamilyBuffelrun op zaterdag 17 augustus loopt boven verwachting. Hier zijn op dit moment ook ongeveer 1800 tickets al verkocht. Mensen kijken er naar uit en wij als organisatie ook. Het hele evenement wordt nog spectaculairder. Niet alleen voor de deelnemers maar zeker ook voor de bezoekers. Toegang voor bezoekers is gratis maar mocht jij nog willen deelnemen op zondag: wacht dan niet te lang. Wil je met een gezin een onvergetelijke dag beleven? Schrijf je dan in via www.buffelrun.nl. Plezier gegarandeerd!


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen