Dé Muziekschool van Meierijstad klaar voor nieuw seizoen!

22 augustus 2017

Aan het eind van de zomervakantie begint het bij alle muzikanten van Phoenix Cultuur te kriebelen. Ze hebben zin in een nieuw muziekjaar! Vanaf maandag 28 augustus gaan de muzieklessen weer van start in Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode, Erp en Zijtaart. De instrumenten worden uit de koffers gehaald en gepoetst. Snaren, toetsen, trommelvellen en ventielen worden gereed gemaakt. Nieuwe muziekstukken worden aangeschaft en arrangementen voor de bands, orkesten en ensembles liggen al klaar. Kortom: dé Muziekschool van Meierijstad opent haar deuren voor een nieuw muziekseizoen!

Bij de muziekschool van Phoenix Cultuur kan iedereen terecht voor een instrument naar keuze. Ook de allerjongste kunnen vanaf 4 maanden al samen met hun (groot)ouders muziek komen maken in de lessen Kind-Ouder-Muziek. Kinderen van groep 3 t/m 5 kunnen starten met de DoReMi-lessen. Ze leren noten lezen en alle instrumenten kennen. Zo hebben ze een goede muzikale basis en kunnen ze het instrument kiezen waarin ze zich verder willen ontwikkelen. De muziekschool van Phoenix Cultuur werkt samen met de lokale muziekverenigingen en verzorgt de lessen voor hun leden. Wil je liever in een pop- of rockband spelen? Met Pop&Co bandcoaching hebben we professionele coaches in huis die bands begeleiden met repetities en optredens.


Open week met gratis proeflessen

Natuurlijk is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. De muzieklessen starten in de week van maandag 28 augustus. De DoReMi-lessen starten met een proefles in de week van 11 september. Kijk op onze website en meld je aan!


Meer informatie over het aanbod: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen: info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen