Gezocht ondernemers voor deelname Fight Cancer Night 2019

5 november 2018

De Meijerijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. We zoeken 12-16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2018 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Inmiddels hebben zich maar liefst al 13 kandidaten gemeld. Het evenement is daarom al zowat vol geboekt. Mocht je dus nog interesse hebben, meld je dan snel aan.


Waarom gekozen voor Kickboksen?

De associatie met kickboksen is bewust gedaan. Niet alleen wordt je van de traningen enorm fit maar leef je samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 17 augustus 2019 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan al tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.


Wat is het goede doel?

Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan.


Meer info?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen