Grootouders en kleinkinderen gezocht voor Eftelingmusical in De Blauwe Kei

5 november 2018

Op zaterdag 12 januari is de nieuwste Eftelingmusical De Sprookjessprokkelaar te zien in De Blauwe Kei. Het theater is op zoek naar enthousiaste grootouders en kleinkinderen die een rol willen spelen in de voorstelling.


10 kinderen en grootouders
Kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud kunnen zich, samen met hun grootouder, opgeven. In samenwerking met de Efteling selecteert De Blauwe Kei vervolgens tien kinderen en tien grootouders om mee te spelen in De Sprookjessprokkelaar. Iedereen die geselecteerd wordt speelt mee in alle twee de voorstellingen in De Blauwe Kei op zaterdag 12 januari (13.30 en 16.00 uur). In de ochtend krijgen figuranten een theaterworkshop waarbij de scènes uit de voorstelling worden aangeleerd. 

 
Geef je op

Opgeven voor een figurantenrol kan tot uiterlijk zondag 18 november door middel van het inschrijfformulier dat te vinden is op www.blauwekei.nl.


De sprookjessprokkelaar

De voorstelling De Sprookjessprokkelaar is gebaseerd op het succesvolle boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling. Het vertelt het verhaal van de twaalfjarige Sterre, die een sprookjesbibliotheek ontdekt in een verlaten kasteel.


Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op www.blauwekei.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen