Meijerijstad Fight Cancer Night komt terug met 3e editie!

20 november 2019

Boerdonk, Erp en Boekel volop vertegenwoordigd tijdens 3e Fight Cancer Night 2020! Wie durft de uitdaging nog meer aan?
 
Wat is het voor evenement?
Tijdens de Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden van bedrijven samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 22 augustus 2020 en door samen zoveel mogelijk geld op te halen.

Wat zoeken we?
We zoeken 12-16 deelnemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2020 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het kickboksen. De inschrijvingen zijn geopend en er hebben zich maar liefst al 4 dames (3 uit Boekel en 1 uit Uden) en 6 heren (1x Volkel, 2x Erp, 2x Boerdonk en 1x Gemert) aangemeld. Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?
Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig! Je leert andere deelnemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 22 augustus 2020 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan.

Meer info?
Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl en geef uw telefoonnummer door. Bellen kan ook naar 0622540698. We leggen het graag uit!

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen