Meld je aan en vind een enthousiast publiek bij Fabriek Magnifique 2020

16 oktober 2019

Een spetterend feest van, voor en door iedereen in heel Meierijstad. Dat is Fabriek Magnifique, het festival dat in 2020 voor de negende keer Veghel tot een cultureel kookpunt brengt.


Aanmelden
Een uniek feest dat professionals op hetzelfde podium zet als getalenteerde amateurs en bijzondere projecten tot werkelijkheid brengt. Iedereen die zijn of haar talent wil laten zien tijdens Fabriek Magnifique 2020 kan zich aanmelden. Heb jij een band, een act of een idee voor een project? En wil je volgend jaar 10, 11 of 12 juli applaus ontvangen van een groot publiek? Meld je dan nu aan via fabriekmagnifique.nl
De aanmeldsite is geopend. Doe mee!


Festival Fabriek Magnifique
Fabriek Magnifique is een uniek festival dat niet alleen voor maar ook met het publiek gemaakt wordt. Iedereen kan via de open inschrijving tot 31 december 2019 een idee of act aanleveren. Daarnaast wordt een aantal artiesten en kunstenaars gecontracteerd. Deze unieke combinatie maakt het tot een spetterend en verrassend festival. Toegankelijke optredens voor een groot publiek gaan hand in hand met kleine, speciale events. Het festival tovert onder andere het Julianapark, de Markt en de Noordkade in Veghel om tot bruisende area’s met meerdere podia. Of je nu iets wilt doen met beeldende kunst, theater, dans, muziek, literatuur, volkskunst of architectuur: alles kan. Het festival betaalt geen gage, maar geeft je een unieke ervaring en een groots publiek. In 2018 bezochten zo’n 75.000 mensen het festival.
Gevraagd: ideeën


‘Fabriek Magnifique is veel meer dan een muziek- of theaterfestival,’ vertelt artistiek leider Jan van Hoof. ‘Alle kunstvormen komen aan bod, van beeldende kunst tot straattheater en van klassiek tot snoeiharde rock en singer-songwriters.’ Daarnaast zijn er elk jaar bijzondere projecten van inwoners en bedrijven. ‘In 2018 kozen bewoners bij MeierWijstad van Carin Simons een stuk van Meierijstad en maakten hier een kunstwerk van met als onderwerp hun eigen passie.’ Het resultaat was een grootse puzzel op het Vaticaan waar mensen elkaar omheen ontmoetten.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen