Musicalster of theateracteur? Kom proeven in Sint-Oedenrode en Veghel!

11 mei 2016

Als afsluiting van het musical- en theaterseizoen bij Phoenix Cultuur hebben alle acteurs en actrices de sterren van de hemel gespeeld tijdens Theaterfestival Windkracht 16.  Onze cursisten kunnen de lessen en voorstellingen natuurlijk niet missen. Daarnaast willen veel kinderen best wel eens even proberen hoe het nou is: zo’n musicalcursus of dat acteren in een theaterstuk.

Phoenix Cultuur organiseert daarom vanaf 19 mei een aantal Musical- en Theaterproeverijen in Veghel en Sint-Oedenrode. Verschillende korte cursussen van 5 lessen voor kinderen vanaf 4 jaar en jongeren vanaf 12 jaar. De workshops worden gegeven door de professionele theatermakers Nicole Oerlemans, Annabelle Morvan en Lilian van Overbeek.

Dus: ben je dol op musical en theater? Wil je eens uitproberen of acteren, zingen en dansen iets voor jou is? Of heb je al heel veel ervaring en kun je niet wachten tot in september de musical- en theatergroepen weer starten? Dan is een proeverij iets voor jou!

Menu:
Voorgerecht: bijzondere personages bedenken en scènes  verzinnen.
Hoofdgerecht: samenwerken, spelen, een gekke verhaallijn maken.
Nagerecht:  het heerlijkste toetje is natuurlijk een optreden voor publiek!


De korte workshops starten in de week van 19 mei en van 30 mei. De indeling bestaat uit verschillende leeftijdscategorieën. De lessen zijn verspreid over de dagen van de week in de theaterstudio’s van CC Mariëndael in Sint-Oedenrode en de CHV Noordkade in Veghel. Voor meer informatie over de theater- en musicalproeverijen, bekijk ons Theater aanbod op www.phoenixcultuur.nl of mail naar: info@phoenixcultuur.nl.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen