Nu ook Circustheater in Veghel

18 februari 2017

Sinds September 2016 woont Mr Poehaa: René Hildesheim in Veghel, de afgelopen 27 jaar heeft hij de circusschool Poehaa in Arnhem geleid. Nu vind hij het heel leuk om in zijn nieuwe woonplaats Veghel ook Circustheaterles te gaan geven.


René: “We starten op de woensdagmiddag van 8 maart in twee groepen, bij Phoenix op de Noordkade. Eerst met kinderen maar als er volwassenen zijn die mee willen doen dan hoor ik dat ook graag. Het lijkt me heel leuk om in Veghel een kindercircus te starten, juist in deze gezellige plaats met al zijn activiteiten en gezelligheid hoort een jeugdcircus erbij."

Kinderen halen door middel van het circusspel niet alleen het beste uit zichzelf, maar ook uit elkaar. De circuscursussen van Mr Poehaa zijn breed van opzet, creatief en draaien vooral om samen plezier maken. Vanaf vier jaar kunnen kinderen aan de slag gaan met technieken als ballopen, jongleren, luchtacrobatiek, balanceren, eenwieleren, koord, etc. Tegen het einde van de lessen wordt er toegewerkt naar een kleine eindpresentatie, waarin ieder kind de kans krijgt om in de spotlights op te treden.


Voor meer informatie en aanmelden, stuur een e-mail naar: r.hildesheim@hotmail.com


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen