Stemmer Veghelse Toneel Publieksprijs wint toneelserie

16 september 2019

Alle bezoekers van toneelvoorstellingen in Theater De Blauwe Kei kunnen hun stem uitbrengen voor de Veghelse Toneel Publieksprijs. Als dank voor het stemmen wordt uit alle stemkaarten ieder seizoen één kaart getrokken. Mevrouw Marianne Greenall uit Beek en Donk is dit jaar de gelukkige winnaar. Zij werd op 4 september in het zonnetje gezet.

Mevrouw Greenall bezocht samen met haar zus de toneelvoorstelling Art en waardeerde deze met een 8. Met haar stem wint ze een toneelserie van drie voorstellingen voor twee personen in het huidige theaterseizoen, namelijk voor Het Volk op vrijdag 18 oktober, Tonio op donderdag 5 maart en Cocktails op zaterdag 9 mei.  

Door middel van stemkaarten geven alle bezoekers een cijfer aan de diverse toneelvoorstellingen die ze bezoeken. Het toneelstuk met het hoogste cijfer wint de Veghelse Toneel Publieksprijs. Eind juni werd de winnaar van seizoen 2018 2019 bekend gemaakt: In Vrede van Berg & Bos. Deze voorstelling kreeg een 9,3 als waarderingscijfer. Het gezelschap van In Vrede werd op 26 juni gehuldigd met een feestelijke lunch en de bijbehorende prijzen.

Het nieuwe toneelseizoen van De Blauwe Kei begint op zaterdag 21 september met de voorstelling Moeder Mag Niet Dood en vanaf dan kan er weer gestemd worden voor de nieuwe editie van de Veghelse Toneel Publieksprijs. Onder alle stemmers wordt aan het eind van het theaterseizoen 2019-2020 weer een prijs verloot.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen