Theater voor een tientje in De Blauwe Kei

21 november 2018

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. De Blauwe Kei doet hier dit jaar weer aan mee. Dit betekent dat iedereen dat weekend voor slechts € 10 een voorstelling kan bezoeken in het Veghelse theater. Daarnaast organiseert De Blauwe Kei een uitgebreid randprogramma.

 

Voor € 10 kunnen theaterliefhebbers op vrijdag 25 januari naar De Gouden Jaren, een theatershow met pakkende beelden en muziek uit vervlogen jaren, met onder andere Cor Bakker. Zaterdag 26 januari zijn er twee voorstellingen. Cabaretier Erik van Muiswinkel komt met De Oplossing, een cabaretvoorstelling voor ieder nieuwsgierig mens van tien tot honderd jaar en in het Magazijn staat fingerstyle-gitarist Mart Hillen. Zondag 27 januari zetten Ernst, Bobbie en de rest twee keer (om 13.30 en 16.00 uur) de Grote Zaal op z'n kop met Geklungel In De Jungle.


Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Nationaal Theater Fonds en de BankGiro LoterijDe ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10 en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen; jong en oud, vaste en nieuwe bezoekers.


Randprogramma

Gedurende het gehele Nationale Theaterweekend organiseert De Blauwe Kei een randprogramma. Op vrijdag 25 januari is de voorstelling De Gouden Jaren onderdeel van De nacht van de Noordkade. Op zaterdag 26 januari verzorgt onder andere directeur Harry Vermeulen rondleidingen door het theater en op zondag 27 januari vinden er diverse activiteiten voor kinderen plaats rondom de jeugdvoorstelling Ernst, Bobbie en de rest.


Informatie de Nacht van de Noordkade, het inschrijven voor de rondleidingen en de precieze invulling van de kindermiddag volgt op een later moment.


Kaarten voor de voorstellingen van De Gouden Jaren, Erik van Muiswinkel, Mart Hillen en Ernst, Bobbie en de rest kosten € 10 (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. De verschillende randactiviteiten tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn gratis te bezoeken.


Meer informatie is te vinden op www.blauwekei.nl/NationaalTheaterweekend.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen