Theater voor kinderen, jongeren en volwassenen

5 september 2017

In onze studio’s in Sint-Oedenrode en Veghel geven professionele theatermakers les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Naast het vertrouwde programma worden er op beide locaties ook volop nieuwe cursussen en workshops aangeboden. De lessen starten in de week van 11 september met een open week.

Voor iedereen dé gelegenheid om gratis proeflessen te volgen.
Theater-, Musical- of Circuskriebels? Kruip in de huid van iemand anders. Maak ontroerende, grappige en verwonderende scènes of haal spannende acrobatische toeren uit. Onze theatermakers geven theater-, circus- en musicallessen en workshops op maat. Er zijn verspreid over de hele week lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Onze enthousiaste en gedreven docenten Lilian van Overbeek, Annabelle Morvan, René Hildesheim en Monika Kowalewska zorgen ervoor dat jong en oud zijn of haar theatertalent kan ontdekken en ontwikkelen. Iedere groep maakt na een half jaar een voorstelling die natuurlijk op de planken komt tijdens ons eigen Theaterfestival Windkracht.

De lessen in Veghel vinden plaats op CHV Noordkade en in Sint-Oedenrode bij CEC Mariëndael. Meer informatie over het aanbod: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen: info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen