Ware run op tickets Buffelrun 2019!

10 april 2019

11 februari 2019 werd gestart met de kaartverkoop van de Buffelrun 2019. Waren we in 2018 binnen 3 maanden uitverkocht voor de run op zondag, in 2019 is het record gebroken. 1 april 2019 gingen de laatste tickets voor zondag over de digitale toonbank. Alle tickets? Niet helemaal. Er zijn nog 150 tickets beschikbaar voor FamilyBuffelrun op zaterdag 17 augustus (speciaal voor gezinnen met kinderen) beschikbaar.


Uitverkocht!

Ton Kanters; “Dit is werkelijk niet te geloven, we hebben een extra startvak toegevoegd maar zijn nog eerder uitverkocht dan vorig jaar”. Op de vraag waar dat aan ligt is Ton heel stellig; “deelnemers komen hoofdzakelijk uit de regio, het evenement is goedkoop ten opzichte van andere obstakelruns, de hindernissen zijn zeker vergelijkbaar en de sfeer is gewoon véél beter”. Waarom is de Buffelrun dan anders qua sfeer? Ton; “dat komt vooral omdat we onze echte dorpssfeer uitademen, Boerdonk is met honderden vrijwilligers actief en alle vrijwilligers willen er een groot feest van maken”. De waardering die we krijgen van bezoekers en deelnemers is gigantisch mooi. Het leeft ook echt.

Het hele evenement wordt nog beter en mooier dan in 2018. Niet alleen voor de deelnemers maar zeker ook voor de bezoekers. Toegang voor bezoekers is gratis.


Wil je met een gezin een onvergetelijke dag beleven? Schrijf je dan snel in via www.buffelrun.nl. Plezier gegarandeerd!


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen