Zing mee in een koor

2 mei 2017

Het duurt nog wel even, maar op de muziekschool van Phoenix Cultuur zijn ze alweer volop in voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De docenten hebben weer mooie ideeën voor bijzondere projecten. Speciaal voor Kerst 2017 zet docent Margré van Gestel een zangproject op voor volwassenen. In een nieuw koor zingen de deelnemers, onder begeleiding van een blaaskwintet, meerstemmig kerstliederen uit verschillende landen.
De deelnemers repeteren in totaal 20 keer op de maandagavonden van 20.00- 22.00 uur in de periodes van 19 juni t/m 10 juli en van 28 augustus t/m 18 december 2017. Daarnaast worden er nog twee extra repetities gepland in november (data nader te bepalen). Dit speciale Kerstkoor verzorgt december verschillende kerstconcerten voor ‘de hele familie’ in Meierijstad.


Kennismaking op 29 mei
Iedereen die graag zingt en die het leuk vindt om aan dit project deel te nemen is van harte welkom om op maandag 29 mei naar de kennismakingsavond te komen, van 20:00- 22:00 uur in de drumbunker van 't Spectrum in Schijndel.


Meer informatie: www.phoenixcultuur.nl of mail/bel naar: info@phoenixcultuur.nl / 0413 – 782010.


Terug naar nieuwsoverzicht
Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen