Wandelen & Fietsen
Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en ontdek Meierijstad. Geniet van de natuur, de markante gebouwen en de levendige cultuur. Stippel je eigen route uit, download een van de gratis routes of kom langs bij de balie van het UITpunt, VVV Schijndel of VVV Sint Oedenrode. Wij helpen u graag op pad!


De Historische Stadswandeling en Kunst Fietsroute Veghel e.o. zijn ook in een papieren versie verkrijgbaar bij de balie van UITpunt Veghel tegen een borg van € 7,50.

 


Fietsen

           

     

 

     

 

Kunst fietsroute Veghel e.o.


De kunst fietsroute is 32,7 km lang en voert je langs vele kunstwerken en beelden die verspreid staan in Veghel en kerkdorpen.


Download
   

Drie Molen Fietsroute


35,5 km lange fietsroute langs molens in Veghel en Dinther. Aan de hand van de route fiets je van molen naar molen.Download


           

Knooppuntenroute Meierijstad


Ontdek Meierijstad en omgeving per fiets. Zet uw eigen rout uit doormiddel van knooppunten.


Download
           
             

           

           

Wandelen

           
             
             

Historische Stadswandeling VeghelDeze 1,5 uur durende wandelroute gaat door en rondom het centrum van Veghel. En komt langs diverse markante gebouwen en plekken.


Download
   

Wandelroute GeeldersDeze wandelroute start in Olland - Sint Oedenrode. Er is zowel een lange als korte route te lopen. De route is beschikbaar gesteld door OLAT.


Download


     

 

     

 

Wandelroute Wijbosch BroekDeze wandelroute start in Eerde. Er is zowel een lange als korte route te lopen. De route is beschikbaar gesteld door OLAT.Download
   

Wandelroute MariaheideDeze wandelroute start in Mariaheide. Er is zowel een lange als korte route te lopen. De route is beschikbaar gesteld door OLAT.


Download
Wil je liever zelf een route uitstippelen dan verwijzen wij je graag naar de website van Visit Brabant.

Hier kun je doormiddel van een routeplanner die gebruik maakt van het knooppunten netwerk zelf een route uitzetten en bepaal jij hoe lang of ver de route gaat. 


Wandelroute maken
 
Fietsroute maken

Musea
Muziek
Gesproken woord
Spelen
Actief
Kunst
Exposities
Feest, festival & evenementen
Cursussen & workshops
Film
Theater & dans
Kinderen